O Blogu Američki San

Ispred Bloga Američki San je Nevena Ristić, koja ima za cilj da sa tobom podeli informacije i iskustva koja mogu da ti služe ukoliko želiš da dođeš u Ameriku ili si već tu.

Cilj mi je da ti olakšam procese kroz koje sam ja prolazila, približim ti iskustva ljudi koje poznajem i pomognem ti da izgradiš i ostvariš svoj lični američki san.

Živim u Hjustonu, državi Teksas, četiri godine, sa svojim suprugom i ćerkicom. Došli smo u Ameriku kada je moj suprug dobio posao u struci (fudbalski trener) i odlučili smo da tu priliku iskoristimo najbolje što možemo.

Po struci sam diplomirana novinarka, a bavila sam se različitim poslovima, tokom školovanja a i nakon završetka. Imam iskustvo rada sa starijima i sa mladima, iskustvo u svim vrstama medija, u sportu, marketingu, kao i u kazinu (živa igra).

Volim da istražujem i volim da pomažem, te sam shvatila da moje dve velike ljubavi mogu mnogima da koriste, skrate vreme i olakšaju život. Tako je i nastao ovaj Blog.

Želja mi je da uspeju svi koji to istinski žele, i biće mi zadovoljstvo da pomognem kome god mogu. Svesna sam koliko je teško doći do proverenih, tačnih i istinitih informacija, te ću se truditi da ti takve obezbedim.

Američki San je nešto što mnogi koriste kao frazu. Moje je mišljenje da u Americi možeš da ostvariš svoj san, ukoliko ga imaš i ukoliko si spreman da preduzmeš neophodne korake. Verujem da u ovom momentu nema pogodnije i plodnije zemlje da se ostvariš na kojem god polju želiš.

Živeli i srećno!

Besplatan webinar

Okrij svoje američke snove

Pričaćemo o američkim snovima, predrasudama i pretpostavkama koje si imao ili još uvek imaš, kao i o tome šta još uvek možeš da uradiš da se tvoji američki snovi ostvare!

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

zakaži konsultaciju