Agenti za nekretnine u Americi

Ovo je jedinstvena lista “real estate” stručnjaka u Americi, odnosno agenata za nekretnine i brokera, koji vam mogu pomoći na našem jeziku. Bilo da tražite stan na najam, za kupovinu, prodaju, ili da je u pitanje nekretnine za investiranje, ovo su ljudi koji će vam pomoći u tome.

U Americi ima toliko toga što moraš da rešiš, bilo kada tek dolaziš ili si već neko vreme ovde, pa hajde da makar jedna stvar bude dostupna na našem jeziku. Jer će samim tim biti i lakše razumljivija. Postoji mnogo korisnih informacija u svetu “real estate”-a koje samo dobar agent može da ti pruži, a jezička barijera nam više neće biti prepreka.

Svako od naših agenata sa liste pristao je na uslove saradnje u kojem se obavezuje da će da vam pomognu na najbolji mogući način i da se postaraju da dobijete najbolji “deal”. Cilj je da vam proces kupovine, prodaje, iznajmljivanja ili investiranja bude jasan i da iz saradnje izađete zadovoljni, a ne frustrirani.

Posluži se ovom listom i pronađi našeg agenta za nekretnine u tvom (željenom) gradu.

Agenti za nekretnine u Americi

Agenti i brokeri za nekretnine u Americi

Potrebu za ovakvom listom najbolje sam iskusila na svojoj koži, nakon kupovine kuće. Taj je proces za nas bio izuzetno lagan, iako smo više puta čuli da treba da se spremimo na stres. Sigurna sam da je olakšavajuća okolnost bila imati našeg agenta koji ume da ti pojasni termine i razvrsta bitno od nebitnog. Od srca želim i tebi takvo iskustvo, koja god da je “real estate” aktivnost u pitanju.

Naravno da je dodatan bonus ako agentu sa liste kažeš odakle si čuo za njega, jer se obavezao na najbolji mogući deal za tebe.

Srećno!

Podeli sa prijateljima

Pridruži se zajednici u kojoj gradimo i jačamo naše američke snove

Ukoliko si u Americi i želiš da u podržavajućem okruženju nastaviš da gradiš, jačaš i obnavljaš svoje američke snove, pridruži se ovde.

O autoru

Ispred Bloga Američki San je Nevena Ristić, koja ima za cilj da sa tobom podeli informacije i iskustva koja mogu da ti služe ukoliko želiš da dođeš u Ameriku ili si već tu.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Besplatan webinar

Okrij svoje američke snove

Pričaćemo o američkim snovima, predrasudama i pretpostavkama koje si imao ili još uvek imaš, kao i o tome šta još uvek možeš da uradiš da se tvoji američki snovi ostvare!

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

zakaži konsultaciju